Jaguar Romijn Den Haag
 
Tweedehands Jaguar Zuid-Holland

tweedehands jaguar zuid-holland

 

Woont u in Zuid-Holland en bent u op zoek naar een nieuwe auto? Maakt het daarbij niet uit of dit een nieuw of tweedehands model is? Maar moet de auto wel klasse, luxe en een moderne uitstraling hebben? Kom dan naar Romijn Den Haag. Bij ons vindt u de mooiste tweedehands Jaguar modellen van Zuid-Holland.

 

Tweedehands Jaguar Zuid-Holland

de tweedehands Jaguar modellen van zuid-holland

 

Romijn is dé officiële Jaguar dealer van Den Haag. Naast de allernieuwste modellen verkopen wij ook tweedehands Jaguars. Op deze manier hebben we voor verschillende prijsklasse een geschikte keuze. De tweedehands Jaguars kunnen we verdelen in occasions en Approved modellen. Het verschil? Approved Jaguars voldoen aan strenge eisen, zoals dat de auto niet ouder mag zijn dan 60 maanden en er niet meer dan 125.000 km op de teller mag staan. Voordat een auto het Approved certificaat krijgt, wordt hij getest op 165 punten. Deze auto’s zijn zo goed als nieuw. Bij een tweedehandsauto zijn deze strenge regels qua leeftijd en kilometerstand niet van toepassing. Wij hebben natuurlijk wel regels over het uiterlijk en de staat van de auto. Zo moet de auto veel luxe uitstralen, comfortabel rijden en in een uitstekende staat zijn. Bent u benieuwd welke tweedehands Jaguars er in Zuid-Holland op voorraad staan? Kom dan langs in onze showroom. U kunt de modellen ook alvast online bekijken bij ons op de website. 

 

Bekijk hier de Jaguar modellen bij Romijn

waarom romijn?

 

Weet u nog niet zeker of een Jaguar de perfecte auto voor u is? Laat u dan adviseren. Romijn is een familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat. Onze medewerkers werken al jaren met alle Jaguar modellen en kunnen u goed adviseren. Uw persoonlijke wensen vinden wij heel belangrijk. Een goede service en het geven van persoonlijke aandacht, daar staan wij voor. Daarom bieden wij ook nog andere diensten aan naast het verkopen van nieuwe en tweedehands Jaguars in Zuid-Holland. Denk bijvoorbeeld aan een APK-keuring, reiniging, reparatie of het verwisselen van zomer- en winterbanden. Bij ons kunt u voor verschillende diensten terecht. Bent u benieuwd welke diensten wij allemaal aanbieden?

 

Bekijk hier alle diensten van Romijn
Tweedehands Jaguar Zuid-Holland