Jaguar Romijn Den Haag
 
Jaguar
Ontdek uw Jaguar in Den Haag

Ontdek Jaguar bij Romijn Den Haag

 

Bent u op zoek naar een Jaguar? Dan heeft u de keuze uit veel verschillende modellen en uitvoeringen. Wordt het een stoere, hippe auto of bent u op zoek naar een moderne, sportieve en comfortabele wagen? Nog niet helemaal uit over welk model uw voorkeur heeft, laat u dan adviseren door de specialisten van uw Jaguar dealer Romijn. Wij zitten gevestigd in Den Haag. U bent van harte welkom in onze showroom, maar u kunt ons altijd telefonisch bereiken.

 

Jaguar

De jaguar modellen bij romijn

 

Beleef Jaguar bij Romijn in Den Haag. Onze modellen verschillen van een compacte SUV tot een volledige sportwagen of een elektrische auto. U heeft daarnaast ook nog de keuze om een splinternieuwe of een tweedehandsauto aan te schaffen. Binnen de tweedehands Jaguar modellen kunt u ook nog eens kiezen voor een auto met het Approved label. Dit zijn auto’s die getest zijn op meer dan 165 punten en een uitgebreide garantie hebben. Zo mag een Jaguar niet ouder zijn dan 60 maanden en niet meer dan 125.0000 km op de teller staan. Benieuwd naar de andere voordelen van een approved Jaguar?

 

Neem contact met ons op

Uw nieuwe jaguar uitproberen?

 

Door alleen het zien van een auto weet u nog niet of dit uw droom auto is. Daarom adviseren wij altijd om een proefrit te maken. Achter het stuur weet u immers pas écht wat een auto in zijn mars heeft. Kom langs bij ons in de showroom of plan online een proefrit in. Onze medewerkers helpen u op weg en reserveren de juiste Jaguar voor u.

 

 

 

Plan hier een proefrit in
Jaguar

Romijn als uw jaguar dealer

 

Romijn is sinds 2016 officiële Jaguar dealer, naast dat ze ook een Land Rover dealer zijn. Het bedrijf bestaat al meer dan 70 jaar en is een écht familiebedrijf. Persoonlijke aandacht en een goede service vinden wij erg belangrijk. Daarom helpen wij u graag bij het uitzoeken van uw gewenste auto. Meer weten over de geschiedenis van Romijn?

 

 

 

Lees hier meer over Romijn