Jaguar Romijn Den Haag
 
Jaguar Zuid-Holland

jaguar zuid-holland

 

 

Woont u in de omgeving van Zuid-Holland en bent u op zoek naar een nieuwe Jaguar? Of rijdt u al in een Jaguar en bent u op zoek naar een geschikte garage voor een onderhoudsbeurt. Loop dan eens binnen bij Romijn in Den Haag. Wij zijn de officiële Jaguar dealer van Zuid-Holland. Naast het verkopen van auto’s bent u ook van harte welkom voor andere diensten. 

 

 

Jaguar Zuid-Holland

Ontmoet romijn den haag

 

Sinds 1996 is Romijn een officiële Land Rover dealer en sinds 2016 ook die van Jaguar. Romijn is 70 jaar geleden opgestart en is een echt familiebedrijf. Een goede service en persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. De mensen zijn geen nummer en kennen we allemaal bij naam. Niet alleen onze verkopers, maar ook de mensen in de werkplaats hebben al jarenlang ervaring met het merk. Dit merkt u ook wanneer u bij Romijn bent. Alle processen worden via de standaarden van het merk uitgevoerd. Onze verkopers adviseren u maar al te graag over alle ins en outs van de verschillende modellen. Naast het verkopen helpen wij u ook graag door middel van een van onze andere diensten. Denk bijvoorbeeld aan de reiniging van uw auto, een onderhoudsbeurt, schadeherstel, het laten verwisselen van uw winter- en zomerbanden en met onze haal- en brengservice hoeft u geen dag vrij te nemen. 

 

 

 

Bekijk hier al onze diensten

de jaguar modellen van zuid-holland

 

Naast de allernieuwste Jaguar modellen, verkopen wij ook gebruikte en Approved modellen. Approved Jaguars zijn auto’s die al een eerste eigenaar hebben gehad, maar er nog als nieuw uitzien. Wil je hier meer over weten? Kijk dan hier. U bent ook altijd van harte welkom in onze showroom. Hier staan alle Jaguar modellen die wij op voorraad hebben.

Wij hebben standaard modellen in de showroom staan. Dit kunnen auto’s zijn van de volgende modellen: 

-       E-pace

-       F-Type

-       I-Pace

-       New XE

-       XE

-       XF

-       XF sportbrake

-       XJ

 

 

Bekijk de modellen hier

 

 


 

Jaguar Zuid-Holland