Jaguar Romijn Den Haag
 
Jaguar specialist Zuid-Holland

UW jaguar specialist van  zuid-holland

 

Bent u op zoek naar een Jaguar specialist in Zuid-Holland? Dan bent u bij Romijn aan het juiste adres. Wij zijn een officiële Jaguar dealer gevestigd aan de Neckar in Den Haag. Bent u aan het kijken naar een nieuwe auto? Of bent u toevallig al in het bezit van een Jaguar en op zoek naar een garage voor onderhoud of reparatie? Wij helpen u graag verder.

 

Jaguar specialist Zuid-Holland

de jaguar modellen van romijn

Naast de allernieuwste Jaguar modellen, verkopen wij ook gebruikte en Approved modellen. Approved Jaguars zijn auto’s die al een eerste eigenaar hebben gehad, maar er nog als nieuw uitzien. Wil je hier meer over weten? Kijk dan hier.

Wij hebben standaard modellen in de showroom staan. Dit kunnen auto’s zijn van de volgende modellen:

-       E-pace

-       F-Type

-       I-Pace

-       New XE

-       XE

-       XF

-       XF sportbrake

-       XJ

 

Bekijk de modellen online

Romijn als jaguar specialist van zuid-holland

Romijn is van oudsher een familiebedrijf wat al meer dan 70 jaar functioneert zoals alleen een authentiek familiebedrijf kan functioneren. Service en persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Vanaf 2016 zijn wij de officiële jaguar specialist van Zuid-Holland. Klanten worden geholpen door vertrouwde gezichten, waardoor er een hechte en persoonlijke band wordt opgebouwd. We luisteren naar uw wensen en bekijken samen waar we u het beste mee kunnen helpen. Naast het verkopen van de modellen Jaguar kunt u ook voor andere diensten bij ons langskomen. Denk bijvoorbeeld aan een airco service, een onderhoudsbeurt, het verwisselen van zomer- en winterbanden of een reparatie. Maar ook als u geen tijd heeft om uw auto naar de garage te brengen staan wij voor u klaar. Zo ondersteunen wij u met onze haal- en brengservice of met vervangend vervoer, mocht u mobiel willen blijven. Benieuwd naar al onze diensten of meer informatie per dienst ontvangen?

 

 

Bekijk onze diensten hier

 

 

Kom langs bij Romijn als officiële Jaguar specialist van Zuid-Holland en geniet van onze service. Via de website kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Maar u kunt ons ook bereiken via 070 3012442 of via info@romijngroep.nl. Tot ziens bij Romijn.


 

Jaguar specialist Zuid-Holland