Jaguar Romijn Den Haag
 
Jaguar specialist Den Haag
Uw Jaguar specialist in Den Haag

UW jaguar specialist in den haag

 

Bent u op zoek naar een Jaguar specialist in omgeving Den Haag? Kom dan langs bij ons, Romijn. Of u nu al in het bezit bent van een Jaguar of dat het merk nieuw voor u is, u bent van harte welkom.  Wij zijn van oudsher een familiebedrijf en bestaan al meer dan 70 jaar. Daarnaast zijn we sinds 2016 een officiële Jaguar dealer. Onze specialisten adviseren u graag over de verschillende Jaguar modellen en helpen u als daar vraag naar is met samenstellen van een gewenste Jaguar.

 

Jaguar specialist Den Haag

vind uw gewenste jaguar bij uw jaguar specialist in den haag

 

Welke aspecten vindt u belangrijk aan een auto? Is dat hoe milieuvriendelijk de auto is? Of dat u veel ruimte wilt voor uw gezien? Of moet het een sportieve uitstraling hebben? Als uw Jaguar specialist van den Haag hebben wij verschillende Jaguar modellen in onze showroom staan. Van een uitgebreide gezinsauto met veel comfort tot aan een stoere en sportieve auto. Onze specialisten helpen u met het samenstellen van uw gewenste auto. De voorraad veranderd voortdurend, maar de volgende modellen hebben wij standaard in onze showroom staan:

-       E-pace

-       F-Type

-       I-Pace

-       New XE

-       XE

-       XF

-       XF sportbrake

-       XJ

 

Bekijk alle modellen online

tweedehands of een splinternieuwe jaguar

 

Bij het uitzoeken van een Jaguar heeft u de keuze uit een splinternieuwe of tweedehands Jaguar. Onder de tweedehandsauto’s vallen ook Jaguar modellen met het Approved label. Dit zijn jong gebruikte auto’s die voldoen aan 165 punten. Zo mag er niet meer dan 125.000 km op de teller staan en mogen de Jaguars niet ouder zijn dan 60 maanden.

 

 

Bekijk hier onze Jaguars met het Approved label
Jaguar specialist Den Haag
Jaguar specialist Den Haag

romijn als uw jaguar specialist in den haag

 

Naast dat u van harte welkom bent bij ons in de showroom kunt u ook altijd terecht in onze werkplaats. Denk bijvoorbeeld aan een onderhoudsbeurt, een APK, voor ruitschade of het verwisselen van uw autobanden. Op welke manier wij u ook kunnen helpen, onze specialisten doen het met de beste vakkennis.

 

 

Bekijk als onze diensten