Jaguar Romijn Den Haag
 
Jaguar occasion Zuid-Holland

jaguar occasion zuid-holland

 

Bent u op zoek naar een auto met klasse en veel comfort? Dan zit u goed bij Jaguar. De Jaguar modellen zijn stoer en klassiek. Tegelijkertijd geniet u van onwijs veel luxe. Kom naar Romijn en ontdek naast de allernieuwste auto’s ook de Jaguar occasion modellen van Zuid-Holland. Wij zitten gevestigd in Den Haag en u bent altijd welkom bij ons in de showroom.

 

Jaguar occasion Zuid-Holland

de jaguar occasion modellen van zuid-holland

 

Ons tweedehands Jaguar aanbod bestaat uit de volgende modellen:

-       E-pace

-       F-Type

-       I-Pace

-       New XE

-       XE

-       XF

-       XF Sportbrake

-       XJ

Alle modellen zijn stuk voor stuk uniek in hun soort, maar zijn toch allemaal een typische Jaguar. Het assortiment van Jaguar occasion modellen van Zuid-Holland verschilt per week. Wilt u een van deze auto’s écht ontdekken? Vraag dan een proefrit aan. Wij zijn van mening dat u een auto pas echt ervaart wanneer u achter het stuur zit. 

 

Vraag een proefrit aan

de tweedehands en aproved modellen bij romijn

 

Onder de occasions van Romijn vallen naast normale tweedehandsauto’s ook auto’s met het Approved label. Dit zijn gebruikte auto’s met uitgebreide garantie doordat de auto getest is op meer dan 165 punten. Een Jaguar krijgt niet zomaar een Approved label. De auto mag niet ouder zijn dan 60 maanden en mag niet meer dan 125.000 km op de teller hebben staan. Met een Approved auto krijgt u een jong gebruikte auto en geniet u onder andere van de volgende voordelen:

-       2 jaar garantie

-       2 jaar Jaguar Assistance

-       Geïnspecteerd op 165 punten

-       Reparaties en herstel door Jaguar getrainde technici

-       Originele Jaguar onderdelen

 

Bekijk hier de tweedehands Jaguar modellen
Jaguar occasion Zuid-Holland
Jaguar occasion Zuid-Holland

wie is romijn?

 

Romijn is van oudsher een familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar functioneert zoals alleen een authentiek familiebedrijf kan functioneren. Service en persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Onze klanten merken dit door de persoonlijke aandacht. Ze worden geholpen door vertrouwde gezichten, waardoor er een hechte en persoonlijke band wordt opgebouwd. Wij luisteren naar uw wensen en bekijken samen welke gebruikte Jaguar het best bij u past. 

 

Leer Romijn kennen