Jaguar Romijn Den Haag
 
Jaguar occasion Den Haag
ONTDEK ONZE JAGUAR OCCASION IN DEN HAAG

jaguar occasion den haag

 

Bent u op zoek naar een andere auto? Zoekt u een auto met klasse, comfort en veel luxe? Dan is Jaguar een uitstekend merk voor u. Voor een Jaguar kunt u terecht bij Romijn. Wij zijn namelijk dé officiële Jaguar dealer van Den Haag. Bent u benieuwd naar de Jaguar occasions in Den Haag? Kom dan eens langs bij ons in de showroom.

 

Jaguar occasion Den Haag

de jaguar occasion modellen in den haag

 

Naast de allernieuwste modellen verkoopt Romijn ook occasions. Deze kunnen we verdelen in tweedehands Jaguars en Approved modellen. Het verschil? Approved auto’s voldoen aan de strengste eisen. Voordat een auto het Approved certificaat krijgt wordt hij getest op 165 punten. Zo mag de auto niet ouder zijn dan 60 maanden en mag er niet meer dan 125.000 km op de teller staan. Deze auto’s zijn zo goed als nieuw. Bij een tweedehandsauto zijn deze strenge regels qua kilometerstand en hoe oud de auto is niet van toepassing. Wel stellen wij regels over het uiterlijk en de werking van de auto. Wij willen u namelijk de juiste Jaguar ervaring bieden en dat is met een goede veiligheid, veel comfort en luxe. Bent u nieuwsgierig geworden welke Jaguar occasions in Den Haag op dit moment op voorraad zijn? Kom dan langs in onze showroom of bekijk de modellen vast online op onze website.

 

Bekijk hier alle occasion modellen van Romijn.

romijn als officiële jaguar dealer van den haag

 

Sinds 2016 zijn wij uitgeroepen tot officiële Jaguar dealer. Niet alleen onze verkopers, maar ook de mensen in de werkplaats hebben al jarenlang ervaring met het merk. Alle processen worden dan ook via de standaarden van het merk uitgevoerd. Romijn bestaat al 70 jaar en dat is niet zonder reden. Wij zijn een écht familiebedrijf en vinden service en persoonlijke aandacht heel belangrijk. Daarom bieden wij ook nog andere diensten aan dan het verkopen van nieuwe en tweedehands modellen. Denk bijvoorbeeld aan een APK-keuring, een onderhoudsbeurt, reparatie of het verwisselen van zomer- naar winterbanden. Bij ons kunt u voor verschillende diensten terecht. Bent u benieuwd welke diensten wij allemaal aanbieden?

  

Bekijk hier alle diensten van Romijn

 

Kom langs bij de officiële Jaguar occasion specialist van Den Haag.  Via de website kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Maar u kunt ons ook bereiken via 070 3012442 of via info@romijngroep.nl. Tot ziens bij Romijn. 


 

Jaguar occasion Den Haag