Jaguar Romijn Den Haag
 
Jaguar kopen
KOOP HIER UW JAGUAR

jaguar kopen

 

Bent u zich aan het oriënteren voor een nieuwe auto? Wordt het een stoere, hippe auto of bent u op zoek naar een moderne, sportieve en comfortabele wagen? Welk kenmerk u ook zoekt, Jaguar heeft het allemaal. Onze jaguar modellen gaan van sportief naar degelijk, maar u bent altijd verzekerd van veel rijcomfort, een goede kwaliteit en veel luxe. Bent u van plan om een Jaguar te kopen in de omgeving van zuid- of Noord-Holland? Kom dan naar Romijn. Wij zijn uw officiële Jaguar dealer van Den Haag.

 

 

Jaguar kopen

jaguar kopen? beleef jaguar

 

Beleef Jaguar bij Romijn in Den Haag. Onze modellen verschillen van een compacte SUV tot een volledige sportwagen of een elektrische auto. U heeft daarnaast ook nog de keuze om een splinternieuwe of een tweedehandsauto aan te schaffen. Onder onze tweedehands Jaguar modellen staan ook auto’s moet het Approved label. Koopt u een Jaguar met dit label dan heeft u een jong gebruikte Jaguar aangeschaft. U heeft een uitgebreide garantie, doordat de auto’s getest zijn op meer dan 165 punten. Zo mag een Jaguar niet ouder zijn dan 60 maanden en er niet meer dan 125.000 km op de teller mag staan.

 

Kom langs bij ons in de showroom aan de Neckar in Den haag en kom de verschillende Jaguar modellen bewonderen. Onze medewerkers helpen u graag verder en geven u advies op maat. Wij begrijpen dat de juiste Jaguar kopen niet altijd even gemakkelijk is, maar met ons advies maken wij het makkelijker.

 

 

Jaguar kopen

de verschillende jaguar modellen

 

Voordat u een Jaguar koopt is het fijn om te weten welke modellen er allemaal zijn. Ons assortiment bestaat uit de volgende modellen:

-       E-pace

-       F-Type

-       I-Pace

-       New XE

-       XE

-       XF

-       XF Sportbrake

-       XJ

 

Of wij uw gewenste model in de juiste kleur op voorraad hebben verschilt wekelijks. Wij adviseren daarom altijd vooraf even online op onze website te kijken bij de nieuwste modellen of bij onze tweedehandsauto’s. Heeft u een Jaguar gezien die u wel zou willen kopen? Vraag dan een offerte op, reserveer een proefrit of kom langs bij ons in de showroom en laat u adviseren door onze medewerkers.

 

Neem contact met ons op