Jaguar Romijn Den Haag
 

jaguar kopen zuid-holland

 

Ben u zich aan het oriënteren voor een nieuwe auto? Heeft u al een voorkeur? Bekijk dan eens een Jaguar? Jaguar wordt gekenmerkt door een ongekende kwaliteit en veel luxe. Als u van plan bent een Jaguar te kopen in Zuid-Holland, kom dan langs bij Romijn in Den Haag. Maak kennis met het merk en bekijk de Jaguars in onze showroom. 

 

jaguar kopen in zuid-holland? ontdek de modellen

 

Verwen uzelf met meer luxe en comfort. Heeft u interesse in een compacte SUV, een volledig elektrische auto of een sportwagen? Bij Jaguar hebben we het allemaal. Naast de allernieuwste modellen beschikt Jaguar ook over gebruikte en Approved modellen. Deze auto’s hebben al een eerdere eigenaar gehad, maar zijn nog in een hele goede conditie. Ze zien eruit als nieuw, maar dan tegen een scherpere prijs. De jaguar modellen zijn getest op 165 punten. Zo mogen ze niet ouder zijn dan 60 maanden en mag er niet meer dan 125.000 km op de teller staan. Zowel bij ons in de showroom als op onze website kunt u de nieuwe en Approved modellen bewonderen. Kom langs bij ons in de showroom en laat u adviseren door onze medewerkers. Wilt u een ritje maken in de Jaguar? Vraag dan een proefrit aan. U leert de auto pas écht kennen achter het stuur. Dus bent u van plan een Jaguar te kopen in Zuid-Holland, kom dan naar Romijn!

 

Bekijk onze openingstijden hier

Wie is romijn?

 

Jaguar kopen in Zuid-Holland doet u bij Romijn. Romijn is sinds 2016 uitgeroepen tot officiële Jaguar dealer. Niet alleen onze verkopers, maar ook de mensen in de werkplaats hebben al jarenlang ervaring met het merk. Alle processen worden dan ook via de standaarden van het merk uitgevoerd. Romijn is van oudsher een écht familiebedrijf en bestaat al 70 jaar. Een goede service en persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Daarom bieden wij ook nog andere diensten aan naast het verkopen van nieuwe en tweedehands Jaguars. Denk bijvoorbeeld aan een airco service, onderhoudsbeurt, het verwisselen van zomer- en winterbanden of een reparatie. Bij ons kunt u voor verschillende diensten terecht. Bent u benieuwd welke diensten wij allemaal aanbieden?

Bekijk hier onze diensten