Jaguar Romijn Den Haag
 
JAGUAR KOPEN IN DEN HAAG

UW jaguar kopen in den haag

 

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Bent u er al over uit dat dit een Jaguar moet zijn? Of zijn er nog meer merken waar u over twijfelt. Bent u daarbij aan het kijken om een Jaguar te kopen in Den Haag? Kom dan eens langs in de showroom van Romijn in Den Haag. Onze specialisten helpen u verder met het samenstellen van uw Jaguar.

 

Romijn als uw jaguar dealer

 

Romijn is sinds 2016 de officiële Jaguar dealer van Den Haag. We zijn een gerenommeerd familiebedrijf dat niet meer weg te denken is uit de stad. Met onze persoonlijke aanpak en goede service zijn wij flink gegroeid in de afgelopen jaren. Ze zijn we begonnen met een garagebedrijf van nog geen 40 meter en zijn we uitgegroeid tot de huidige showroom aan de Neckar.

Onze specialisten proberen iedere klant zo optimaal mogelijk te adviseren. We lopen samen met de klant de showroom rond, geven informatie over de verschillende modellen en geven de klant de mogelijkheid om een proefrit te maken. Onze kennis gaat daarbij verder dan het verkopen van een Jaguar. U bent als klant ook van harte welkom voor onze andere diensten. Zo is onze werkplaats 5 dagen per week geopend voor een onderhoudsbeurt, schadeherstel, het verwisselen van banden, een apk of een airco service.

 

Bekijk hier alle diensten

een jaguar kopen in den haag

 

Een Jaguar kopen in Den Haag doet u natuurlijk niet zonder verschillende modellen te hebben afgewogen. Bent u op zoek naar een nieuwe Jaguar of naar een tweedehandsauto? Bij Romijn hebben we naast tweedehands auto’s ook nog een ander label, namelijk Approved. Dit zijn jong gebruikte auto’s die voldoen aan 165 punten. Zo mag er niet meer dan 125.000 km op de teller staan en mogen de Jaguars niet ouder zijn dan 60 maanden. Benieuwd welke modellen wij allemaal op voorraad hebben staan?

 

Bekijk hier de voorraad bij Romijn