Jaguar Romijn Den Haag
 
Jaguar garage Zuid-Holland

Jaguar garage zuid-holland

 

Bent u op zoek naar een Jaguar garage in de buurt van Zuid-Holland? Kom dan naar Romijn. Wij zijn een officiële Jaguar dealer gevestigd aan de Neckar in Den Haag. Bent u aan het kijken naar een nieuwe auto? Of bent u toevallig al in het bezit van een Jaguar en op zoek naar een garage voor een onderhoudsbeurt? Wij helpen u graag verder. 


 

Jaguar garage Zuid-Holland

romijn als officiële jaguar garage van zuid-holland

 

Dat u in Den Haag moet zijn voor een goede service kunt u op voorhand nog niet weten. Maar als we vertellen dat Romijn van oudsher een écht familiebedrijf is die goede service hoog in het vaandel heef staan. Dan kunt u er wel vanuit gaan dat dit vanzelfsprekend is bij de medewerkers van Romijn. Wij kennen onze klanten bij naam. We bekijken samen hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan bekijken we samen de modellen. Wilt u uw banden verwisselen? Dan worden uw banden in onze werkplaats verwisseld en wordt de andere set banden voor u opgeslagen, mocht u dat willen. Of u nu naar Romijn komt voor de showroom of de werkplaats, wij staan altijd voor u klaar.  

 

Neem contact met ons op

de diensten van romijn

 

Naast dat wij de allernieuwste Jaguars verkopen, hebben wij ook gebruikte en Approved modellen op voorraad. Approved jaguars zijn auto’s die al een eerste eigenaar hebben gehad, maar er nog als nieuw uitzien. Wil je hier meer over weten? Kijk dan hier.

Naast het verkopen van auto’s bieden wij ook andere diensten aan. Zo vinden wij het belangrijk dat een Jaguar op tijd een onderhoudsbeurt ondergaat. Maar ook voor een goede reiniging, een APK-keuring of airco service kunt u bij ons terecht. Naast onderhoud komt het ook wel eens voor dat uw auto beschadigingen heeft opgelopen. Maak dan gebruik van ons schadeherstel. We zorgen er dan voor dat u weer veilig de weg op kunt. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer uw Jaguar in de garage staat. Daarom kunt u bij ons vervangend vervoer regelen of kunt u gebruik maken van onze haal- en breng service. Bent u benieuwd welke diensten wij nog meer aanbieden?

 

Bekijk hier onze diensten

 

 

Kom langs bij Romijn als officiële Jaguar garage van Zuid-Holland en geniet van onze service. Via de website kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Maar u kunt ons ook bereiken via 070 3012442 of via info@romijngroep.nl. Tot ziens bij Romijn. 


 

Jaguar garage Zuid-Holland