Jaguar Romijn Den Haag
 
Jaguar garage Den Haag

jaguar garage den haag

 

Bent u op zoek naar een nieuwe Jaguar? Of bent u toevallig al in het bezit van een Jaguar en bent u op zoek naar een garage voor een onderhoudsbeurt? Bent u in de regio van Den Haag aan het zoeken? Dan bent u op zoek naar Romijn. Romijn is namelijk dé officiële Jaguar garage van Den Haag.  

 

Jaguar garage Den Haag

wat kunt u verwachten bij romijn als officiële jaguar garage van den haag? 

 

Romijn is van oudsher een familiebedrijf die een goede service heel belangrijk vindt. De klanten kennen bij naam, hen adviseren op basis van behoefte en een juiste aftersales vinden wij heel belangrijk. We bekijken samen hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u op zoek naar een nieuwe auto dan bekijken we samen de modellen. Wilt u uw banden verwisselen dan worden uw banden in onze werkplaats verwisseld en wordt de andere set banden voor u opgeslagen. Of komt u voor een beschadiging aan uw auto? Dan zorgen wij ervoor dat deze netjes wordt weggewerkt. Of u nu bij Romijn komt de showroom of voor onze garage, wij staan altijd voor u klaar. 

 

Neem contact met ons op

de diensten van romijn

 

Naast dat wij de allernieuwste Jaguars verkopen, kunt u bij ons ook terecht voor de Approved Jaguars. Dit zijn auto’s die al een eerste eigenaar hebben gehad, maar er nog als nieuw uitzien. Wil je hier meer over weten? Kijk dan hier. Naast het verkopen van auto’s bieden wij ook andere diensten aan. Zo vinden wij het belangrijk dat een Jaguar op tijd een onderhoudsbeurt ondergaat. Maar ook voor een goede reiniging, een APK-keuring of een airco service kunt u bij ons terecht. Naast onderhoud komt het ook wel eens voor dat uw auto beschadigingen heeft opgelopen. Maak dan gebruik van ons schadeherstel. We zorgen er dan voor dat u weer veilig de weg op kunt. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer uw Jaguar in de garage staat. Daarom kunt u bij ons vervangend vervoer regelen of kunt u gebruik maken van onze haal- en breng service. Bent u benieuwd welke diensten wij nog meer aanbieden?

 

Bekijk hier onze diensten

  

Kom langs bij Romijn als officiële Jaguar garage Den Haag en geniet van onze service. Via de website kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Maar u kunt ons ook bereiken via 070 3012442 of via info@romijngroep.nl. Tot ziens bij Romijn. 


 

Jaguar garage Den Haag