Jaguar Romijn Den Haag
 
Jaguar Den Haag
JAGUAR DEN HAAG

Vindt uw jaguar in den haag

 

Bent u op zoek naar een officiële Jaguar dealer in Den Haag? Dan bent u op zoek naar Romijn. Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe of tweedehands Jaguar, maar ook voor een van onze andere diensten. Waar u ook voor komt onze specialisten helpen u graag verder. Kom langs bij ons in de showroom.

 

Romijn als uw Jaguar dealer in den haag

 

Romijn is een familiebedrijf wat al meer dan 70 jaar functioneert op een wijze zoals alleen een authentiek familiebedrijf kan functioneren. We zijn begonnen met een garagebedrijf van nog geen 40 vierkante meter en uitgegroeid tot onze huidige showroom. Service en persoonlijke aandacht zijn daarbij twee begrippen die Romijn karakteriseren. Het is niet voor niks dat ons personeel al jaren bij ons werkt. Ook voor onze klanten is dit een groot pluspunt. Ze zien namelijk een vertrouwd gezicht.  

Met onze kennis proberen we iedere klant zo goed mogelijk te helpen met het uitzoeken of samenstellen van hun nieuwe Jaguar in Den Haag. Met onze kennis proberen wij u zo optimaal te kunnen adviseren. Deze kennis gaat verder dan het verkopen van uw droomauto. Ook in onze garage helpen wij u graag verder. Zo vinden wij het belangrijk dat een Jaguar op tijd een onderhoudsbeurt ondergaat. Maar ook voor een goede reiniging, een APK-keuring of een airco service kunt u bij ons terecht. Naast onderhoud komt het ook wel eens voor dat uw auto beschadigingen heeft opgelopen. Maak dan gebruik van ons schadeherstel.

 

 

Ontdek alle diensten van Romijn

vindt uw jaguar in den haag bij romijn

 

Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe of een tweedehands Jaguar. Zowel bij ons in de showroom als op onze website kunt u de nieuwe en Approved modellen bewonderen. Romijn heeft de volgende modellen staan:

-       E-pace

-       F-Type

-       I-Pace

-       New XE

-       XE

-       XF

-       XF Sportbrake

-       XJ

Kom langs bij ons in de showroom en laat u adviseren door onze medewerkers of bekijk alvast de modellen bij ons op de website.


 

Bekijk hier alle Jaguar modellen

Vragen? Neem contact met ons op