Jaguar Romijn Den Haag
 
Jaguar dealer
WELKOM BIJ UW JAGUAR DEALER

Jaguar dealer

 

Ben u zich aan het oriënteren voor een nieuwe auto? Overweeg dan eens een Jaguar. Jaguar wordt gekenmerkt door zijn ongekende kwaliteit en de vele luxe. Heeft u interesse in een compacte SUV, een volledig elektrische auto of een sportwagen? Bij Jaguar hebben we het allemaal. Kom langs bij Romijn in Den Haag en beleef Jaguar.

 

Jaguar dealer

romijn als officiële land Rover en jaguar dealer

 

Sinds 1996 is Romijn een officiële Land Rover dealer en sinds 2016 ook die van Jaguar. Het bedrijf bestaat al 70 jaar en is een echt familiebedrijf. Een goede service en persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. De mensen zijn geen nummer en kennen we allemaal bij naam. Niet alleen onze verkopers, maar ook de mensen in de werkplaats hebben al jarenlang ervaring met het merk. Dit merkt u ook wanneer u bij Romijn bent. Alle processen worden via de standaarden van het merk uitgevoerd. Onze verkopers adviseren u maar al te graag over alle ins en outs van de verschillende modellen. Naast het verkopen helpen wij u ook graag door middel van een van onze andere diensten. Denk bijvoorbeeld aan de reiniging van uw auto, een onderhoudsbeurt, schadeherstel, het laten verwisselen van uw winter- en zomerbanden en met onze haal- en brengservice hoeft u geen dag vrij te nemen. 

 

Bekijk hier alle diensten van Jaguar Romijn

De jaguar modellen bij romijn

 

Verwen uzelf met meer luxe en comfort. Naast de allernieuwste modellen beschikt Jaguar ook over gebruikte en Approved modellen. Deze auto’s hebben al een eerdere eigenaar gehad, maar zijn nog in een hele goede conditie. Ze zien eruit als nieuw, maar dan tegen een scherpere prijs. De jaguar modellen zijn getest op 165 punten. Zo mogen ze niet ouder zijn dan 60 maanden en mag er niet meer dan 125.000 km op de teller staan. Zowel bij ons in de showroom als op onze website kunt u de nieuwe en Approved modellen bewonderen. Romijn heeft de volgende modellen staan:

-       E-pace

-       F-Type

-       I-Pace

-       New XE

-       XE

-       XF

-       XF Sportbrake

-       XJ

Kom langs bij ons in de showroom en laat u adviseren door onze medewerkers. Heeft u interesse en wilt u de auto écht leren kennen? Vraag dan een proefrit aan. Achter het stuur ervaart u de auto pas echt. 

 

Bekijk hier alle Jaguar modellen
Jaguar dealer