Jaguar Romijn Den Haag
 
Jaguar dealer Zoetermeer

jaguar dealer zoetermeer

Bent u op zoek naar een geschikte Jaguar dealer in de omgeving van Zoetermeer? Kom dan naar Romijn in Den Haag. Wij zijn een officiële Jaguar en Land Rover dealer gevestigd in Den Haag. U bent van harte welkom in onze showroom. Bent u op zoek naar een compacte SUV, een volledig elektrische auto of een sportwagen? We hebben het allemaal.

Jaguar dealer Zoetermeer

De modellen van jaguar dealer zoetermeer

 

 

Jaguar kent veel modellen auto’s van een snelle sportwagen tot een compacte SUV. Naar wat voor een soort auto bent u op zoek? Als Jaguar dealer Zoetermeer heeft in de showroom de mogelijk de verschillende modellen te bekijken. U hoeft niet eerst een afspraak te maken, maar kunt gewoon binnenlopen. Onze medewerkers bekijken de modellen samen met u en bespreken uw wensen. We hebben daarbij de mogelijkheid om een Jaguar op maat samen te stellen.  

 

Naast de allernieuwste modellen hebben wij ook tweedehandsauto’s en Jaguars met het Approved label in onze showroom staan. Hierdoor hebben wij Jaguars van verschillende jaartallen en budgetklassen beschikbaar. Bent u benieuwd naar onze voorraad? Bekijk dan hier de voorraad van de modellen. Als Jaguar dealer Zoetermeer hebben we een wisselend aanbod van de volgende modellen:

-       E-pace

-       F-Type

-       I-Pace

-       New XE

-       XE

-       XF

-       XF Sportbrake

-       XJ

 

 

 

Bekijk hier alle Jaguar modellen + specificaties

wie is romijn?

 

 

Romijn is van oudsher een familiebedrijf wat al meer dan 70 jaar bestaat. Het begon allemaal met een klein autobedrijfje en is gegroeid tot een officiële Jaguar Land Rover dealer met een groot pand aan de Neckar in Den Haag. Persoonlijke aandacht voor een klant en een goede service vinden wij erg belangrijk. Wij geven onze klanten hiermee een vertrouwd gevoel en een warm welkom. Daarnaast is er veel kennis in huis. Vanaf 2016 verkopen wij het merk Jaguar en zijn wij dé officiële Jaguar dealer van Zoetermeer en omstreken.

Naast het verkopen van nieuwe en tweedehands Jaguars bent u ook van harte welkom voor onderhoud, reparatie of een andere dienst. Heeft uw Jaguar APK nodig, is uw Jaguar beschadigd of moeten uw banden verwisseld worden? Maak dan een afspraak bij ons in de werkplaats.

 

 

 

Bekijk hier alle diensten van Romijn

 

 


 

Jaguar dealer Zoetermeer