Jaguar Romijn Den Haag
 
Uw Jaguar dealer in Den Haag
UW JAGUAR DEALER IN DEN HAAG

officiële jaguar dealer den Haag

 

Bent u op zoek naar een officiële Jaguar dealer in de omgeving van Den Haag? Dan bent u op zoek naar Romijn. Romijn is een familiebedrijf wat al meer dan 70 jaar functioneert op een wijze zoals alleen een authentiek familiebedrijf kan functioneren. We zijn begonnen met een garagebedrijf van nog geen 40 vierkante meter en uitgegroeid tot onze huidige showroom. Benieuwd naar onze showroom? Kom dan langs bij uw officiële Jaguar dealer in Den Haag.

 

Showroom Jaguar Romijn

Jaguar dealer Den Haag

romijn als officiële Jaguar dealer den haag

 

Service en persoonlijke aandacht zijn twee begrippen die Romijn karakteriseren. Ons personeel werkt al jaren bij Romijn, waardoor onze klanten een vertrouwd gezicht zien. Met onze kennis proberen we iedere klant zo goed mogelijk te helpen met het uitzoeken van hun nieuwe Jaguar. Als officiële Jaguar en Land Rover dealer van Den Haag zetten wij onze jarenlange kennis van de verschillende modellen in om u optimaal te kunnen adviseren. Wij zeggen dan ook altijd ‘onze klanten hebben een naam en dat is niet hun kenteken’. Wij gaan dan ook verder dan het verkopen van een Jaguar. Wij hebben nog andere diensten waar u gebruik van kunt maken. Zo regelen wij vervangend vervoer als uw auto in de garage staat, onderhouden wij uw Jaguar en slaan wij de extra set banden voor u op.

 

Bekijk hier onze diensten

het aanbod van jaguar dealer den haag

 

Op onze website, maar ook in onze showroom kunt u genieten van een groot assortiment aan Jaguars. We hebben verschillende nieuwe modellen in onze showroom staan. Deze kunt u van dichtbij bekijken en waar mogelijk een proefrit maken. Wij vinden namelijk dat de beste manier om het comfort en de kwaliteit van een Jaguar te ondervinden, is door zelf achter het stuur te kruipen. Wij begeleiden u tijdens deze rit en u kunt genieten van alle gemakken van de auto. Bent u benieuwd welke modellen wij allemaal hebben? Bekijk ze hier.

Naast de nieuwe modellen hebben wij ook een approved gedeelte. Dit zijn gebruikte modellen in een goede conditie. Ook deze modellen kunt u bewonderen in onze showroom of op de website. 

 

Bent u op zoek naar een nieuwe Jaguar? Dan bent u van harte welkom bij Romijn als officiële Jaguar dealer Den Haag. Via de website kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Maar u kunt ons ook bereiken via 070 3012442 of via info@romijngroep.nl. Tot ziens bij Romijn. 

 

 

Neem contact met ons op
Jaguar dealer Den Haag