Jaguar Romijn Den Haag
 
Jaguar approved Zuid-Holland

jaguar approved zuid-holland

 

Rijdt u op dit moment al in een Jaguar, maar wilt u een nieuwer model? Of heeft u nog nooit in een Jaguar gereden, maar bent u op zoek naar een kwalitatief goede auto met veel comfort? Ook dan bent u bij Romijn als Jaguar Approved dealer van Zuid-Holland aan het juiste adres. 

 

Jaguar approved Zuid-Holland

wat wordt er bedoeld met approved?

 

Bij Romijn verkopen we de allernieuwste modellen, maar ook gebruikte modellen. Een deel van deze gebruikte modellen hebben bij ons een Aproved certificaat. Deze auto’s hebben al een eerdere eigenaar gehad, maar zijn nog in een hele goede conditie. Ze zien eruit als nieuw, maar dan tegen een scherpere prijs. Het Approved certificaat krijgt een Jaguar niet automatisch. De auto’s worden getest op 165 punten. Zo mag de auto niet ouder zijn dan 60 maanden en mag er niet meer dan 125.000 km op de teller staan. Bent u benieuwd welke Jaguar Approved modellen Romijn als Jaguar Approved dealer van Zuid-Holland op dit moment op voorraad heeft? 

 

Bekijk hier de Jaguar Approved modellen

romijn als jaguar approved dealer van zuid-holland

 

Wij zitten gevestigd in Den Haag aan de A4 en sinds 2016 zijn wij uitgeroepen tot officiële Jaguar dealer. Niet alleen onze verkopers, maar ook de mensen in onze werkplaats hebben al jarenlang ervaring met het merk. Alle processen worden via de standaarden van het merk uitgevoerd. Romijn bestaat al 70 jaar en dat is niet zonder reden. Wij zijn een écht familiebedrijf en vinden service en persoonlijke aandacht heel belangrijk. Daarom bieden wij ook andere diensten aan naast het verkopen van nieuwe en tweedehands Jaguars. Zo kunt u zich bij Romijn als Jaguar Approved dealer van Zuid-Holland bijvoorbeeld rechtstreeks verzekeren, gebruik maken van onze haal- en brengservice als uw auto bij ons in de garage staat en zorgen wij ervoor dat alle fabrieksupdates op tijd bij uw Jaguar worden geïnstalleerd. Maar ook als de auto schade of een onderhoudsbeurt nodig heeft, bent u van harte welkom. 

 

Bij ons kunt u voor nog meer diensten terecht. Bekijk hieronder welke diensten wij nog meer aanbieden.


 

 

De diensten van Romijn Den Haag
Jaguar approved Zuid-Holland