Jaguar Romijn Den Haag
 
Gebruikte Jaguar Leiden

gebruikte jaguar leiden

 

Kom naar Romijn Den Haag en bekijk de Jaguar modellen in onze showroom. Zoekt u een auto met klasse, comfort en veel luxe? Dan is Jaguar een uitstekend merk voor u. Wij hebben naast de allernieuwste modellen ook de gebruikte Jaguars van Leiden in onze showroom staan. Mogen wij u verwelkomen?

 

Gebruikte Jaguar Leiden

de gebruikte jaguar modellen van leiden

 

Het assortiment van gebruikte Jaguar modellen in Leiden verschilt wekelijks. Wij hebben alle modellen bij ons in de showroom staan. Kom eens langs en ontdek de volgende modellen:

-       E-pace

-       F-Type

-       I-Pace

-       New XE

-       XE

-       XF

-       XF Sportbrake

-       XJ

Onze medewerkers voorzien u van advies en u heeft de mogelijkheid een proefrit te maken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u een Jaguar pas echt ontdekt als u achter het stuur zit. 

 

Plan hier een proefrit in voor een gebruikte Jaguar in Leiden

romijn als officiele jaguar en land rover dealer

 

Romijn is van oudsher een familiebedrijf wat al meer dan 70 jaar functioneert zoals alleen een authentiek familiebedrijf kan functioneren. Service en persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Sinds 2016 zijn wij ook een officiële Jaguar dealer. Onze medewerkers werken al jaren met het merk Jaguar en kennen de ins en outs van alle modellen. Wij vinden het belangrijk dat u een auto koopt die bij u past.

Naast het verkopen van auto’s bieden wij ook andere diensten aan. Zo moet uw auto bijvoorbeeld ook onderhouden worden, een APK-keuring ondergaan of worden gerepareerd als u schade heeft. Staat uw Jaguar in de garage, dan begrijpen wij het als u toch mobiel wilt zijn. Wij bieden daarom vervangend vervoer aan. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw auto op te halen met onze haal- en brengservice. Daarnaast ben u ook voor andere diensten van harte welkom bij Romijn. Benieuwd welke diensten dit zijn?

 

Bekijk hier alle diensten van Romijn
Gebruikte Jaguar Leiden