Jaguar Romijn Den Haag
 
Autoruit vervangen

autoruit vervangen

 Heeft u schade opgelopen aan een van de ruiten van uw Jaguar? Dat is vervelend.  Wij begrijpen goed dat u dit zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Dit kan bij Romijn in Den Haag. Wij zijn namelijk uw officiële Jaguar Land Rover dealer en onze monteurs zijn beter dan wie dan ook in staat om uw autoruit te vervangen of te herstellen. U hoeft hiervoor niet naar een universeel autoruitschadebedrijf.

Autoruit vervangen

uw autoruit vervangen bij romijn

 

Heeft u een klein sterretje in uw ruit dan kan dit verholpen worden door uw autoruit te herstellen. Het is noodzaak om uw ruit te laten repareren. Met de wisseling van temperatuur kan een klein barstje of sterretje verder scheuren tot een grote barst. Scheurt dit sterretje uit, dan met uw autoruit vervangen worden. Onze monteurs volgen de procedures van Jaguar en gebruiken alleen de voorgeschreven materialen. Op deze manier houdt uw herstelde of vernieuwde ruit altijd zijn sterkte. Sterke ruiten zijn erg belangrijk voor een Jaguar. De ruiten zijn namelijk belangrijk voor de stijfheid en sterkte van de carrosserieconstructie. Een nieuwe ruit moet daarom op dezelfde, unieke wijze en met dezelfde materialen als in de fabriek worden verlijmd met de carrosserie. Kleine sterretjes repareren wij met speciale hars. Hierna is de beschadiging nagenoeg niet meer te zien.

 

 

 

Autoruit vervangen

de service van romijn den haag

 

Heeft u schade aan uw autoruit en laat u dit verhelpen bij Romijn Den Haag? Dan heeft u geen omkijken meer naar uw verzekering. Wij zorgen voor de financiële afhandeling met uw verzekering. 

Moet uw autoruit vervangen worden? Maak dan online een afspraak. Via onze website kunt u een werkplaatsafspraak maken. Vul de gewenste datum en tijd in en uw afspraak staat. Heeft u geen tijd om uw Jaguar naar de garage te brengen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Onze medewerkers komen uw Jaguar ophalen en brengen hem naar de garage. Is uw autoruit vervangen dan brengen wij uw Jaguar weer naar de afgesproken locatie.

 

 

Maak hier online een werkplaatsafspraak