Jaguar Romijn Den Haag
 

OVER ROMIJN DEN HAAG

 

Romijn is uw officiële Jaguar Land Rover dealer voor Den Haag en omstreken. Dat had Willem Abraham Romijn niet durven dromen toen hij ruim 70 jaar geleden met een piepklein garagebedrijf begon. Inmiddels wordt het bedrijf met meer dan 20 medewerkers gerund door de derde generatie Romijn, Ronald en Jelle.  

 

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk bij Romijn. Wij zijn een hecht familiebedrijf en hebben service hoog in het vaandel. Onze medewerkers voelen zich thuis bij Romijn en dus wordt u altijd geholpen door vertrouwde gezichten. Natuurlijk houden wij ook van vernieuwing, maar dat mag nooit ten koste gaan van onze kwaliteit.  

 

 

Hoe het allemaal begon

 

Grootvader Romijn startte zijn autobedrijf in 1946 in Voorburg op nog geen 40 vierkante meter. Het waren zware tijden, zo net na de Tweede Wereldoorlog en toen zijn vader niet meer verder kon, nam in 1955 zoon Aart het stokje over. Aart wist wel van aanpakken. Kordaat, met opgestroopte mouwen legde hij de basis van het succes. Binnen een jaar had hij de oppervlakte van de werkplaats verdubbeld. Dag en nacht stond hij voor zijn klanten klaar. Twee jaar later breidde hij zijn werkzaamheden uit met een autorijschool. Om de continuïteit van zijn garage te waarborgen verwierf hij in 1970, als een van de eersten in Nederland het officiële dealerschap van Toyota, in 1988 kwam Austin Rover daarbij en in 1996 werd Romijn dé Land Rover dealer van groot Den Haag. Nu alweer meer dan 20 jaar staan zoons Ronald en Jelle Romijn trots aan het roer van het familiebedrijf, dat in 2015 werd uitgeroepen tot beste Land Rover Dealer van Nederland. 

 

Kom eens langs

 

Sinds 2016 is Romijn ook de officiële dealer van topmerk Jaguar. Gevestigd in een state-of-the-art vernieuwd pand in het Forepark van Den Haag hebben we alles in om u bij te staan met onze expertise en service. Plus net dat beetje extra.

Bent u benieuwd wie wij zijn of wilt u onze aantrekkelijke Jaguar en Land Rover modellen eens van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze showroom. We helpen u graag verder.