Jaguar Romijn Den Haag
 
Snelservice

Geeft u Jaguar problemen, maar gaat u binnenkort op vakantie?  Maak gebruik van de snel service bij Romijn.

Maak hier uw afspraak    

SNELSERVICE VOOR UW JAGUAR

Gaat u binnenkort op vakantie of heeft u een zakenreis en merkt u dat uw Jaguar problemen geeft? Bel dan voor de Snelservice van Romijn. Op dergelijke momenten wilt u niet achteraan in de rij aansluiten voor een reparatie, maar snel geholpen worden. Met de Snelservice van Romijn weet u zeker dat de problemen aan uw Jaguar snel zijn verholpen, zodat u gewoon op vakantie of zakenreis kunt. Wij adviseren u om ons te bellen voor een dergelijk probleem, zodat we snel kunnen schakelen.

 

maak hier uw afspraak voor de snelservice

Snelservice

voor welke reparaties kunt u terecht?

 

Met de snelservice verhelpen wij kleine ongemakken. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van stuk gereden banden, het verwisselen van seizoen banden of het vervangen van ruitenwisserbladen. Daarnaast controleren wij ook het vloeistofniveau van uw Jaguar en kijken wij altijd even naar de bandenspanning. Tijdens de snelservice controleren en vervangen wij alles wat geen uitvoerige diagnose of lange hersteltijd nodig heeft. Heeft u een ander ongemak aan uw auto wat niet kan worden opgelost met onze snelservice? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen met onze monteurs hoe wij u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunnen sturen.

 

neem contact met ons op voor de mogelijkheden

het stellen van een snelle diagnose tijdens de snelservice

 

Heeft u twijfels over het remsysteem van uw Jaguar? Hoort u een geluid dat u niet helemaal vertrouwd of heeft u het gevoel dat de remmen inhouden tijdens het remmen? Bel ons dan op of kom eventjes langs. Onze monteurs bespreken samen met u het probleem en controleren uw Jaguar. Is het een probleem dat wij direct kunnen herstellen, dan zullen wij dit meteen doen. Is het geen acuut geval? Dan zorgen wij dat u met een gerustgesteld gevoel weer de weg op kunt en maken een afspraak voor later. Is het een probleem wat niet meteen opgelost kan worden. Dan hebben wij een vervangend vervoersmiddel voor u. Zo kunt u altijd onbezorgd de weg op. 

 

ik wil mijn jaguar laten controleren
Snelservice
Snelservice

Heeft u vervangend vervoer nodig?

lees meer