Jaguar Romijn Den Haag
 
Schadeherstel

Heeft u schade aan uw Jaguar? Laat het repareren bij Romijn Den haag.

maak hier uw werkplaatsafspraak

herstel de schade aan uw jaguar bij romijn den haag

 

Het gezegde ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’ komt met het drukkeverkeer van tegenwoordig steeds vaker voor. De kans op schade tijdens het rijden of het parkeren is dan ook altijd aanwezig. Hoe de schade ook is ontstaan, u wilt er zo snel mogelijk vanaf. Gelukkig zijn onze Jaguar specialisten daarvoor perfect opgeleid. Wilt u de schade aan uw Jaguar laten repareren?

 

maak hier uw afspraak voor schadeherstel

Schadeherstel

schadeherstel bij romijn

Als officiële Jaguar dealer kunnen wij u ook helpen bij de afwikkeling van uw autoschade. Zo verzorgen wij de taxatie en de financiële afwikkeling voor u. Veel verzekeringsmaatschappijen stellen zelf een schadeherstelbedrijf voor, maar dat is geen verplichting. U mag zelf kiezen door wie u de reparatie laat uitvoeren. Romijn is een door Jaguar erkend schadeherstelbedrijf en onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het repareren van Jaguars. Hierdoor kan u uw Jaguar met een vertrouwd gevoel achterlaten. Bij schadereparatie aan een Jaguar is het namelijk belangrijk dat deze op de juiste wijze wordt hersteld. Wij kunnen garanderen dat uw auto na de reparatie weer net zo veilig is en mooi eruitziet als vóór het ongevaI. 

 

sPOT REPAIR

Ook voor kleine beschadigingen kunt u terecht bij Romijn Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan steenslag of aan beschadiging door het portier van een naast u geparkeerde auto. Wij herstellen deze schade met Spot repair. Het is een kostenbesparende herstelmethode, waarbij de kwaliteit van het herstelwerk is gewaarborgd. De schade is snel verholpen.

 

plan hier uw afspraak in

laat u ontzorgen 

Omdat u niet elke dag wordt geconfronteerd met schade aan uw Jaguar helpen wij u maar al te graag met de afwikkeling hiervan. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn dat u niet overal van op de hoogte bent en kunt uw tijd en aandacht aan andere zaken besteden.

Kies Romijn Den Haag als uw schadeherstelbedrijf en u geniet van de volgende voordelen:

·       Wij verzorgen de volledige afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij

·       Wij garanderen dat de restwaarde van uw Jaguar behouden blijft na reparatie

·       Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan voor vervangend vervoer

·       Speciaal getrainde medewerkers voeren de werkzaamheden volgende de regels van Jaguar uit.

·       U behoudt uw garantievoorwaarden

 

 

laat de schade aan uw jaguar herstellen door romijn den haag 
Schadeherstel