Jaguar Romijn Den Haag
 
Ruitreparatie

Kom naar Romijn Den Haag voor de ruitreparatie van uw Jaguar.

Maak hier uw werkplaatsafspraak    

RUITREPARATIE VOOR UW JAGUAR 

Heeft u een sterretje in uw voorruit? Dat is vervelend! Gelukkig hoeft u daarvoor niet naar een universeel autoruitschadebedrijf, maar kunt u gewoon bij Romijn Den Haag terecht. Als officiële Jaguar dealer zijn onze monteurs beter dan wie dan ook in staat om uw ruit te herstellen of te vervangen. We volgen de procedures van Jaguar en gebruiken alleen de voorgeschreven materialen. Op deze manier houdt uw herstelde of vernieuwde ruit altijd zijn sterkte. Sterke ruiten zijn erg belangrijk voor een Jaguar. De ruiten zijn namelijk belangrijk voor de stijfheid en sterkte van de carrosserieconstructie. Een nieuwe ruit moet daarom op dezelfde, unieke wijze en met dezelfde materialen als in de fabriek worden verlijmd met de carrosserie. 

 

Plan hier uw afspraak in

ruitreparatie en verzekering

 Wanneer u de schade aan de ruiten van uw Jaguar laat repareren bij Romijn Den Haag dan heeft u geen omkijken meer naar de financiële afhandeling met de verzekering. Dit doen wij namelijk voor u. 

 

een snelle ruitreparatie bij romijn den haag

Heeft u een klein barstje in uw ruit, zit er een sterretje in of heeft u schade door opspattende steentjes? Dan is het noodzaak dat u uw ruit laat repareren. Met de wisseling van temperatuur kan een klein barstje of sterretje verder scheuren tot een grote barst. Kleine reparaties zoals een sterretje kunnen vaak eenvoudig worden gerepareerd. Wij repareren deze beschadigingen met speciale hars. Hierna is de beschadiging nagenoeg niet meer te zien. 

 

mijn autoruit moet gerepareerd worden
Ruitreparatie
Ruitreparatie

het laten vervangen van uw ruiten 

Heeft u een grote barst in uw ruit of is een sterretje verder gescheurd? Dan kan de ruit van uw Jaguar vaak niet meer eenvoudig worden gerepareerd. De ruit dient dan vervangen te worden. We monteren dan volgens de fabrieksvoorschriften een nieuwe ruit in uw auto. Uiteraard met originele Jaguar materialen om de kwaliteit te waarborgen. Bovendien bent u gegarandeerd van de juiste tint in uw voorruit.

  

de ruit van mijn jaguar is beschadigd