Jaguar Romijn Den Haag
 
Onderhoudsbeurt

 

Heeft uw Jaguar een onderhoudsbeurt nodig? Kom dan langs bij Romijn of bel ons op. We plannen uw onderhoudsbeurt in. 

 

Maak hier uw werkplaatsafspraak   

plan tijdig een onderhoudsbeurt in voor uw jaguar

 

Jaguar staat voor kwaliteit en comfort dat niets te wensen overlaat. Om deze condities te bewaren en zonder ongemakken te rijden is het regelmatig onderhouden van uw Jaguar belangrijk. Dit is niet alleen goed voor uw Jaguar, maar ook voor u. Want goed onderhoud is belangrijk voor uw eigen veiligheid. U voorkomt namelijk reparaties en onverwachte pech onderweg. U wilt toch ook onbezorgd met uw Jaguar de weg op?

 

plan hier uw onderhoudsbeurt in

Onderhoudsbeurteen onderhoudsbeurt bij romijn den haag 

Bent u op zoek naar een garage voor de onderhoudsbeurt van uw Jaguar? Kom dan naar Romijn Den Haag. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en hebben trainingen en cursussen doorlopen. Als professioneel Jaguar dealer werken wij voortdurend met verschillende Jaguars. Onze monteurs kennen de auto’s van binnen en van buiten en zorgen ervoor dat uw auto weer rijdt zoals voorheen. 

Onderhoudsbeurt

WAAROM EEN ONDERHOUDSBEURT?

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw hele Jaguar gecontroleerd. Waarnaar wordt gekeken ligt eraan of de auto een grote of kleine beurt moet ondergaan. Er wordt onder andere gekeken naar de remblokken, de banden, het oliefilter, het luchtfilter, de verlichting, de ruitwisserbladen, de ruitwisservloeistof, de koelvloeistof en de accu. Wanneer uw Jaguar weer een onderhoudsbeurt nodig heeft staat aangegeven in het onderhoudsboekje. Zorg ervoor dat u altijd rond de aangegeven datum uw auto een beurt geeft. U voorkomt hiermee schade en ongemakken.

Ook wanneer u uw Jaguar wil doorverkopen is het verstandig om uw auto goed te onderhouden. Een Jaguar met een goede administratie van alle onderhoudsbeurten verkoopt beter dan een auto waar nooit iets aan gedaan is. Men kan namelijk zien dat u uw auto goed heeft laten controleren.

 

Maak hier uw werkplaatsafspraak