Jaguar Romijn Den Haag
 
Onderhoud en reparatie

ONDERHOUD en reparatie 

Jaguar staat voor een goede kwaliteit en comfort. Om uw Jaguar in topconditie te houden is onderhoud of reparatie een must. Het goed onderhouden van uw Jaguar zorgt ervoor dat u eventuele reparaties kunt voorkomen. Geeft uw Jaguar problemen en moet de auto toch gerepareerd worden? Kom dan naar Romijn Den Haag. Ons gespecialiseerde team van monteurs heeft jarenlange ervaring en zijn opgeleid om elke type Jaguar te kunnen repareren. Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij streven ernaar dat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt. 

Bekijk hieronder onze diensten.

Onderhoud en reparatie

Airco service

Heeft uw airco kuren? Komen er nare luchtjes uit? Of heeft uw airco een onderhoudsbeurt nodig? Zorg dat u dit tijdig laat doen om schade te voorkomen. Maak een afspraak bij Romijn en maak gebruik van onze airco service.

Lees meer

Onderhoud en reparatie

apk

Heeft u net een nieuwe auto gekocht, maar weet u niet wanneer uw APK verloopt? Is uw APK bijna verlopen? Of wilt u uw APK combineren met uw onderhoudsbeurt? Kom dan naar Romijn, het RDW erkende APK-bedrijf in Den Haag. Bekijk de voordelen.

Lees meer

Onderhoud en reparatie

Banden

Heeft u nieuwe banden nodig voor uw Jaguar? Wilt u uw seizoensbanden laten verwisselen? Of zijn uw banen beschadigd? Maak een afspraak bij Romijn Den Haag en wij zorgen ervoor dat u weer zorgeloos de weg op kunt.

Lees meer

Onderhoud en reparatie

Snelservice

Gaat u bijna op vakantie, maar merk u dat uw Jaguar problemen geeft? Maak dan snel een afspraak bij Romijn Den Haag. Met onze Snelservice verhelpen wij de problemen aan uw Jaguar snel en kunt u zorgeloos op vakantie. 

Lees meer

Onderhoud en reparatie

REINIGING

Naast een onderhoudsbeurt is een goede reiniging ook erg belangrijk voor uw Jaguar. Naast dat het goed is voor de technische staat van de auto draagt het ook bij aan de economische waarde. Wilt u uw Jaguar grondig laten reinigen? Combineer het eventueel met een onderhoudsbeurt. Kom naar Romijn Den Haag. 

Lees meer

Onderhoud en reparatie

ONDERHOUDSBEURT

Jaguar staat voor kwaliteit en comfort dat niets te wensen overlaat. Om deze condities te bewaren en zonder ongemakken te rijden is het regelmatig onderhouden van uw Jaguar belangrijk. Heeft u Jaguar een onderhoudsbeurt nodig? Kom naar Romijn Den Haag. Onze monteurs kijken uw gehele auto na.

 

 

 

 Lees meer

 

 

 

Onderhoud en reparatie

ruitreparatie

Heeft u een sterretje in uw voorruit? Dat is vervelend! Gelukkig hoeft u daarvoor niet naar een universeel autoruitschadebedrijf, maar kunt u gewoon bij Romijn Den Haag terecht. Als officiële Jaguar dealer zijn onze monteurs beter dan wie dan ook in staat om uw ruit te herstellen of te vervangen. 

Lees meer

Onderhoud en reparatie

schadeherstel

De kans op schade tijdens het rijden of het parkeren is dan ook altijd aanwezig. Vaak is de schade aan uw Jaguar ook nog eens te wijten aan ander. Hoe de schade ook is ontstaan, u wilt er zo snel mogelijk vanaf. Gelukkig zijn onze Jaguar specialisten daarvoor perfect opgeleid. Kom naar Romijn Den Haag. 

Lees meer