Jaguar Romijn Den Haag
 
Haal- en breng service

Geen tijd om uw Jaguar naar de garage te brengen? Maak gebruik van onze haal- en breng service. 

Maak hier uw afspraak bij Romijn   

Haal- en breng service

Moet uw Jaguar naar de garage voor onderhoud of reparatie, maar heeft u eigenlijk geen tijd om uw auto te brengen? Kunt u bijvoorbeeld geen vrij krijgen op uw werk of heeft het thuisfront u nodig? Maak dan gebruik van de haal- en breng service van Romijn Den Haag. Wij halen uw auto op en brengen hem nadat hij in de garage is geweest weer bij u terug. Handig toch?

plan hier uw haal- en breng service in

Haal- en breng service

haal- en breng service bij romijn den haag

Wanneer u gebruik wilt maken van onze haal- en brengservice dan komen wij de Jaguar ophalen. We komen uw auto op een afgesproken plaats en tijdstip ophalen en brengen hem na onderhoud of reparatie weer terug. Dit kan zowel bij u thuis zijn als op uw werk. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan tijdig contact met ons op. Wij spreken met u een datum, tijd en locatie af en brengen hem, voor zover mogelijk, dezelfde dag weer terug. Of dit dezelfde dag nog kan ligt aan het onderhoud of de reparatie die verricht moet worden. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk weer veilig de weg op te sturen. 

 

maak hier uw afspraak

tarieven haal- en breng service

De haal- en brengservice van Romijn geldt alleen voor Den Haag en omstreken. Denk hierbij aan de plaatsen Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer, Leiden en omstreken. Wij vragen hier een vergoeding voor van € 48,- exclusief BTW. Kunt u uw auto zelf brengen voor onderhoud of reparatie, maar heeft u geen vervoer terug? Dan brengen wij u naar de plaats van bestemming of wij verzorgen vervangend vervoer in de vorm van een huurauto. Reserveer de huurauto van te voren om zeker te weten dat er een beschikbaar is. Meer informatie over vervangend vervoer kunt u hier vinden. Kom bij ons langs of neem contact met ons op. 

 

Wij zien u graag bij romijn den haag
Haal- en breng service