Jaguar Romijn Den Haag
 
Fabrieksupdates

Zorg ervoor dat u geniet van de nieuwste snufjes van uw Jaguar. Doe een fabrieksupdate bij Romijn Den Haag.

Maak hier een afspraak    

fabrieksupdates

Jaguar staat voor de beste kwaliteit en comfort dat niets te wensen overlaat. Het bijhouden van technische updates hoort daar ook bij. Bij Romijn Den Haag zorgen we er dan ook voor dat uw Jaguar voorzien is van de laatste fabrieksupdates. 

Ik wil een meer informatie ontvangen

Fabrieksupdates

fabrieksupdates aan uw jaguar

Zodra u een Jaguar bij ons heeft aangeschaft wordt deze bij u afgeleverd met de nieuwste techniek voor het desbetreffende model. We zorgen er dus voor dat de allernieuwste techniek wordt toegepast. Dat wil zeggen dat u geniet van onze uitstekende en betrouwbare reputatie op het gebied van techniek, materiaalgebruik, constructie en productieprocessen. De nieuwste technologische snufjes staan dan in uw Jaguar. De techniek verbeterd razendsnel, waardoor de techniek op uw Jaguar kan verouderen. Wij roepen uw Jaguar terug naar Romijn Den Haag en voeren fabrieksupdates uit. Heeft u uw auto bij ons in onderhoud? Dan wordt er automatisch gekeken of de nieuwste fabrieksupdates aanwezig zijn. Zo niet, dan upgraden wij deze meteen. 

Fabrieksupdates

permanente verbeteringen aan uw jaguar

Wij werken continu aan het verbeteren van onze modellen. Hierdoor kan het voorkomen dat wij bepaalde ontwikkelingen aan uw auto met terugwerkende kracht moeten doorvoeren. Het kan dus zijn dat u al een tijdje in uw Jaguar rijdt, waar nu een upgrade uitgevoerd moet worden. Met deze updates rijdt uw Jaguar nog beter. Valt uw Jaguar niet meer binnen de garantieperiode? Ook dan kan uw auto in aanmerking komen voor fabrieksupdates. Als dit van toepassing is wordt u hier tijdig over geïnformeerd. Voor bijna alle fabrieksupdates geldt dat deze kosteloos voor u worden uitgevoerd. Dit geldt ook voor auto’s ouder dan drie jaar. Wordt het toch niet helemaal vergoedt dan informeren wij u hierover. Wilt u op voorhand zeker weten of er geen bijkomende kosten in rekening worden gebracht dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Plan hier uw werkplaatsafspraak in