Jaguar Romijn Den Haag
 
Bandenhotel

Sla uw extra set banden op in het bandenhotel van Romijn.

Maak hier uw afspraak    

bandenhotel

 

Het tijdig verwisselen van uw seizoensbanden is heel belangrijk voor een optimaal comfort. Zo rijdt u in de winter vele malen veiliger met winterbanden die een speciaal profiel hebben en verbruikt u in de zomer minder brandstof met zomerbanden. Romijn Den Haag adviseert u dan ook altijd om naast zomerbanden ook een set winterbanden aan te schaffen. Het enige nadeel, uw andere set banden moeten ergens worden opgeslagen. Wij bieden de oplossing. Namelijk het bandenhotel van Romijn. 

Maak hier uw afspraak

Bandenhotel

waarom het bandenhotel van romijn?

 

Wanneer u naast uw zomerbanden ook een set winterbanden heeft, moet één van deze sets worden opgeslagen. Wij verzorgen dit graag voor u. In ons bandenhotel worden velgen sets onder goede condities opgeslagen. Dit geldt zowel voor banden met als zonder velg. Op het moment dat het verwisselen van uw banden weer nodig is (rond september en maart) staan uw banden klaar om onder uw auto gemonteerd te worden. Door uw banden op te slaan in ons bandenhotel geniet u van de volgende voordelen: 

 

-        U hoeft geen vieze/natte banden in uw auto te vervoeren

-        U hoeft niet te sjouwen met zware banden

-        Geen ruimteverlies in uw garage of kelder

-        Bij ons staan uw banden opgeslagen onder perfecte condities

Bespaar tijd en moeite en plaats uw banden in ons bandenhotel.

 

 

Bandenhotel

gebruik het jaguar bandenhotel

Voor uw gemak kunt u uw banden opslaan in ons bandenhotel. Uw banden worden onder goede condities opgeslagen. Ze worden schoon, droog en op de juiste temperatuur opgeslagen. Wij hebben speciale rekken waar uw banden op worden geplaatst zodat ze zo min mogelijk beschadigen tijdens het opslaan. Zodra u uw banden weer nodig heeft zorgen wij ervoor dat de banden weer klaarstaan om onder uw auto gemonteerd te worden. Maak een afspraak voor een bandenwissel en wij slaan uw overige set banden weer op. 

 

Maak een afspraak om uw banden op te slaan in ons bandenhotel