Jaguar Romijn Den Haag
 
Banden

Laat uw banden tijdig controleren en voorkom schade en ongemakken. 

Maak hier uw afspraak bij Romijn   
Banden

vergeet de banden van uw jaguar niet

Het hebben van goede autobanden is heel belangrijk. Zo maken harde banden het autorijden een stuk aangenamer, verbruikt een auto met slappe banden meer brandstof en zorgt een goed profiel ervoor dat u tijdig kunt remmen. Het verwisselen van uw banden tijdens het aanbreken van een ander seizoen is daarom ook heel belangrijk. Slippartijen of botsingen kun je voorkomen met een kwalitatief goede band.

Heeft u nieuwe banden nodig voor uw Jaguar? Kom naar Romijn.

 

maak hier uw afspraak of vraag een offerte op

controleer tijdig uw banden

Om te zorgen dat u lang met uw banden kunt blijven rijden kunt u deze zelf controleren. Kijk daarbij regelmatig naar de profieldiepte van uw banden, kijk naar beschadigingen zoals spijkers of scheuren en houdt de bandenspanning in de gaten. Ziet u een beschadiging? Bel ons dan op en maak een afspraak. Onze monteurs bekijken de beschadiging en zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. 

 

ik wil mijn kapotte band laten repareren 
Banden
Banden

laat u adviseren door romijn

De aanschaf van een partij goede banden voor uw Jaguar is niet gemakkelijk. Romijn Den Haag helpt u daar graag bij. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u adviseren. Welke band het beste past bij uw jaguar? Dat hangt af van uw rijgedrag en het seizoen. In de winter heeft u andere banden nodig dan in de zomer. Maar wanneer moeten de banden van het vorige seizoen worden verwisseld? Wij adviseren om uw zomerbanden te verwisselen naar winterbanden als de temperatuur onder de 7º daalt.

Romijn Den Haag verwisseld graag uw zomer- naar winterbanden en andersom. Als wij de banden verwisselen kijken we meteen naar de staat van de band. Hierdoor weet u zeker dat veilig de weg op gaat. Heeft u een opslagplaats nodig voor uw andere banden? Laat ze onderbrengen in ons bandenhotel. U heeft geen omkijken meer naar uw banden. 

 

maak hier uw afspraak om uw banden te verwisselen   
Banden

Sla uw banden op in ons bandenhotel

bandenhotel romijn