Jaguar Romijn Den Haag
 
APK
APK

Heeft uw Jaguar een APK nodig? 

 

Voor een goede verkeersveiligheid in Europa en om het milieu te beschermen bent u verplicht uw auto eens in de zoveel tijd te keuren. En wel aan de hand van de Algemene Periodieke Keuring (APK). Wanneer u uw Jaguar moeten laten keuren staat in het APK-keuringsschema. Bent u te laat met het keuren van uw auto? Dan kunt u mogelijk een boete ontvangen van het RDW of de politie.

Wilt u uw Jaguar APK laten keuren? Kom dan naar Romijn Den Haag. Wij zijn een door de RDW erkend APK-bedrijf. 

 

Maak hier uw afspraak

DE KEURINGSFREQUENTIE

 

In 2008 is de keuringsfrequentie voor de APK gewijzigd. De keuringsfrequentie is afhankelijk van de brandstof waar de auto op rijdt. Rijdt uw Jaguar op benzine? Dan geldt de 4-2-2-1 regel. De eerste keuring van de auto moet 4 jaar na de eerste toelating van de auto plaatsvinden. Hierna twee keer na 2 jaar en dan om het jaar. Heeft uw Jaguar een dieselmotor? Dan geldt de 3-1-1-1 regel. Dan is de eerste APK-keuring 3 jaar na de eerste toelating van de auto. Daarna om het jaar. 

 

WAAR WORDT TIJDENS DE APK NAAR GEKEKEN?

De APK is een veiligheids- en milieucheck. Tijdens deze keuring wordt er onder andere gekeken naar de werking van de remmen, de wielophanging, de schokdempers, de banden, de stuurinrichting, de werking van de verlichting, de veiligheidsgordels en de carrosserie. Daarnaast wordt de samenstelling van de uitlaatgassen geanalyseerd met speciale meetinstrumenten. 

 

Maak hier uw afspraak bij Romijn
APK
APK

APK COMBINEREN MET EEN ONDERHOUDSBEURT 

Bij Romijn Den Haag bieden wij u de mogelijkheid om uw APK-keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Uw voordelen? De Jaguar gaat in een topconditie de APK-keuring in en de APK is kosteloos omdat u ook een onderhoudsbeurt laat uitvoeren. U betaalt alleen de kosten voor het afmelden en de viergasmeting (bij benzinemotoren) of roetmeting (bij dieselmotoren).

Wilt u een onderhoudsbeurt met een APK-keuring combineren?

 

Plan hier uw onderhoudsbeurt in