Jaguar Romijn Den Haag
 
Airco service

Vertoond uw airco kuren of heeft deze onderhoud nodig maak een afspraak bij Romijn Den Haag. 

Maak hier uw werkplaatsafspraak    

Airco service

DE AIRCONDITIONING IN UW JAGUAR

Tijdens de zomermaanden is een goede airconditioning in uw Jaguar een groot comfort. U wilt immers wel uw hoofd koel houden tijdens het rijden. Ook in de winter zorgt de airconditioning ervoor dat uw ramen snel vrij zijn van condens. Hoe u optimaal kunt genieten van uw airco? Doe de Airco service bij Romijn. De airco zorgt voor een juiste temperatuur en luchtcirculatie in de wagen, waarbij u zelf de temperatuur regelt. Wij zorgen er graag voor dat u in alle comfort kan rijden met een goedwerkende airconditioning.  

 

LAAT UW AIRCO ONDERHOUDEN MET ONZE AIRCO SERVICE

Rijden met een defecte airco zorgt voor veel ongemakken. Hoe u dit kunt voorkomen? Laat uw airconditioning elk jaar controleren bij ons. Wij zorgen ervoor dat u geniet van een optimale werking. Het airconditioningsysteem is namelijk gevuld met een koelmiddel, waarvan per jaar zo'n 8% 'ontsnapt' uit het systeem. De prestatie van de airco wordt hiermee elk jaar minder. Wanneer er te weinig koelmiddel in het systeem aanwezig is kan het kapot gaan. De compressor van de airconditioning wordt dan onvoldoende gesmeerd.

Naast dat we kijken naar het koelmiddel in het systeem controleren wij ook op eventuele lekkages en wordt er gekeken of alle componenten nog goed werken. Met onze airco service weet u zeker dat uw airco weer klaar is voor een optimaal gebruik. 

 


 

 

REINIGING EN GEURBEHANDELING TIJDENS DE AIRCO SERVICE

Naast het onderhoud van de airconditioning is het raadzaam om het systeem te laten reinigen. Muffe geurtjes in uw auto zijn namelijk het laatste wat u wilt. Door een speciale ultrasoon reiniging worden alle luchtkanalen gereinigd. De micro-organismen die zich hebben genesteld in het koelsysteem worden hierdoor vernietigd. Het grote voordeel van deze methode is dat producten met een lastig bereikbaar oppervlak perfect kunnen worden gereinigd. Daarnaast laat het de nare luchtjes die uit uw luchtrooster komen verdwijnen. De airco werkt weer op volle kracht en ruikt weer als nieuw. 

 

AIRCO SERVICE ONDERHOUDSPAKKETTEN

Romijn biedt de volgende airconditioning onderhoudspakketten aan:

1 Airco inspectie (tijdelijk gratis)              € 0,-

2 Airco reiniging en geurbehandeling   € 49,-

3 Airco onderhoudsbeurt                        € 149,-

 

*  Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.               

Airco service

Vraag hier uw airco service aan