Jaguar Romijn Den Haag
 

ONTDEK ONZE DIENSTEN

We weten hoeveel uw Jaguar voor u betekent. Waarom? Omdat het evenveel betekent voor ons. 
Daarom ondersteunen wij u met een aanvullend dienstenprogramma. Zodat u volop van uw Jaguar kunt genieten.

 

Werkplaatsafspraak maken 

 

Jaguar Assistance

Jaguar Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Jaguar rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. Als u niet verder kunt rijden met uw auto, zorgt Jaguar Assistance voor uw auto. Wanneer het probleem in Nederland niet langs de weg kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Jaguar dealer.

Lees meer

Jaguar Garantie

De eerste drie jaar nadat uw nieuwe Jaguar is geleverd dekt de voertuiggarantie alle onderdelen die behoren tot de uitrusting van uw Jaguar. Daarnaast kunt u rekenen op Jaguar lak - en anticorrosiegarantie.

Lees meer

Jaguar InControl

InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

Lees meer

Jaguar Pivi & Pivi Pro

Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

Lees meer

Onderhoud en reparatie

Jaguar staat voor kwaliteit en comfort dat niets te wensen overlaat. Om uw Jaguar in topconditie te houden is onderhoud of reparatie niet te voorkomen. Het goed onderhouden van uw Jaguar zorgt ervoor dat u eventuele reparaties kunt voorkomen. Geeft uw Jaguar problemen en moet de auto toch gerepareerd worden? Kom dan naar Romijn Den Haag. Ons gespecialiseerde team van monteurs heeft jarenlange ervaring en zijn opgeleid om elke type Jaguar te kunnen repareren. Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij streven ernaar dat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt. 

Lees meer

Bandenhotel

Het tijdig verwisselen van uw seizoen banden is heel belangrijk voor een optimaal comfort. Zo rijdt u in de winter vele malen veiliger met winterbanden die een goed profiel hebben en verbruikt u in de zomer minder brandstof met zomerbanden. Romijn Den Haag adviseert u dan ook altijd om naast zomerbanden ook een set winterbanden aan te schaffen. Het enige nadeel, uw andere set banden moeten ergens worden opgeslagen. Wij bieden de oplossing. Namelijk het bandenhotel van Romijn. 

Lees meer

Haal- en breng service

Moet uw Jaguar naar de garage voor onderhoud of reparatie, maar heeft u eigenlijk geen tijd om uw auto te brengen? Kunt u bijvoorbeeld geen vrij krijgen op uw werk of heeft het thuisfront u nodig? Maak dan gebruik van de haal- en breng service van Romijn Den Haag. Wij halen uw auto op en brengen hem nadat hij in de garage is geweest weer bij u terug. Handig toch?

Lees meer

Vervangend vervoer

Heeft uw Jaguar binnenkort een onderhoudsbeurt nodig? Of heeft u onverwacht schade opgelopen aan uw Jaguar? Dan staat uw auto een tijdje bij de garage. Wilt u toch mobiel zijn? Dan regelen wij een vervangend vervoersmiddel voor u. U kunt bij Romijn namelijk een auto huren als uw auto bij ons in de garage staat. 

Lees meer

Fabrieksupdates

Jaguar staat voor de beste kwaliteit en comfort dat niets te wensen overlaat. Het bijhouden van technische updates hoort daar ook bij. Bij Romijn Den Haag zorgen we er dan ook voor dat uw Jaguar voorzien is van de laatste fabrieksupdates. 

Lees meer

Diplomatic and Tax Free Sales

Employees from the various Embassies and International organizations located in Den Haag benefit from very competitive rates on the various new models from the Jaguar brand, including the All-new and fully electric I-PACE, the All-new XE and F-TYPE sports car.

Lees meer

Rechtstreeks verzekeren

Zodra u de weg op gaat is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Jaguar Insurance biedt tal van hoogwaardige verzekeringsproducten aan. Bij Romijn Den Haag kunt u zich ook direct verzekeren. Op deze manier weet u zeker dat u goed verzekerd bent en geniet u van meer gemak. Zo gaat u aan boord van uw Jaguar altijd met een gerust hart de baan op. 

Lees meer