Jaguar Romijn Den Haag
 

Vacature verkoopadviseur (M/V)

Ben jij die enthousiaste en gedreven verkoopadviseur met een passie voor mooie Engelse auto’s? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat houdt verkoopadviseur bij Romijn Jaguar Land Rover Den Haag in?
Als verkoopadviseur ben je ambassadeur van Romijn en mede verantwoordelijk voor onze verkoopresultaten en het bouwen en beheren van onze relaties. Het inkopen van de juiste auto’s behoort ook tot je taken. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten en streeft er altijd naar diens verwachtingen te overtreffen. Iedere klant of belangstellende krijgt van jou een premium merkbeleving, waarbij je elke auto tot in detail kunt presenteren.

Wat wij van je vragen
Je kent goed de weg binnen de Automotive en hebt parate kennis van de markt, concurrenten en het aanbod. Je bent commercieel, stressbestendig en representatief. Ook heb je zeer goede communicatieve vaardigheden en een proactieve en klantgerichte houding. Je werkt zelfstandig en gestructureerd. Bovendien heb je oog voor mooie, unieke auto’s die onze voorraad kunnen verrijken.

Daarnaast:

  • heb je een HBO werk- en denkniveau en
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Dit bieden wij jou
De kans om mee te groeien met ons mooie bedrijf met prachtige merken. Je krijgt een dynamische functie binnen een sterke en moderne dealerorganisatie waarin volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je maakt deel uit van een hecht en ambitieus salesteam, dat werkt met en voor elkaar.

Over Romijn Jaguar Land Rover Den Haag
Romijn Den Haag is een familiebedrijf met een rijke historie. In 1946 gestart als allround autobedrijf waar alles met wielen welkom was. Land Rover dealer zijn we sinds 1990 en sinds juni 2016 tevens trots Jaguar dealer voor de regio Groot Den Haag. Onze organisatie telt 24 medewerkers en heeft de afgelopen jaren op verschillende terreinen een behoorlijke groei doorgemaakt. Romijn dankt haar sterke reputatie aan het koesteren van duurzame relaties en een flexibele dienstverlening met behoud van kwaliteit. Onze bedrijfscultuur is informeel, resultaat- en kwaliteitsgericht en vernieuwend.

Enthousiast?

Reageer dan snel en stuur je motivatie en CV inclusief foto naar jromijn@romijngroep.nl. Of loop gewoon even bij ons binnen.