MAATREGELEN CORONA VIRUS (LOCKDOWN)

In heel Nederland worden verschillende maatregelen getroffen om te zorgen dat zo veel mogelijk mensen gezond blijven. Om te zorgen dat onze klanten en ons personeel gezond blijft hebben ook wij verschillende maatregelen getroffen rondom het corona virus. Update 15 december 2020.

Maandagavond 14 december werden wij allen geconfronteerd met de aankondiging van een strenge lockdown. Wij leven met iedereen mee die door de coronacrisis wordt getroffen. Met het vaccin in het vizier is het nog even volhouden, al is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Wat verandert er bij ons?

De werkplaats en het magazijn zijn gewoon geopend om u van dienst te zijn. Maakt u wel van tevoren een afspraak. Dit kan telefonisch (070-3012442) of online via https://romijn-jaguar.nl/contact/maintenance

De showroom is gesloten voor spontaan bezoek. Wij werken voorlopig enkel op afspraak. Ook online, via videobellen en telefonisch zijn wij voor u uiteraard bereikbaar. Een afspraak of proefrit bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Bel ons gerust voor meer informatie. Zaterdag en zondag is het gehele bedrijf gesloten.

Afleveringen vinden gewoon plaats. We nemen hierover contact met u op.

Wellicht ten overvloede: heeft u ziekteverschijnselen zoals koorts, hoesten, verkouden (ook een minimale loopneus), verminderde reuk of smaak, blijf dan thuis en laat u testen. Ook als u negatief bent getest op het virus, maar bovenstaande verschijnselen heeft, verzoeken wij u uw afspraak te verzetten. Het dragen van een mondkapje binnen ons bedrijf is verplicht.

Wij wensen wij u veel sterkte in deze moeilijke tijd en ondanks alles hele fijne feestdagen.

Met hartelijke groet,

 

Namens alle medewerkers van Romijn Den Haag

Jelle & Ronald Romijn

Neem contact met ons op